fbpx Skip to content

Personvern

Gjeldende fra: 09.09.2020

Fjør Design AS (“oss”, “vi” eller “vår”) driver nettstedet funform.no (“Tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har i tilknytning til disse opplysningene.

Vi bruker opplysningene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du at vi samler inn og bruker informasjonen i samsvar med disse reglene. 

Tjenesten er nettstedet funform.no, som drives av Fjør Design AS.

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. 

Personlig identifiserbar informasjon inkluderer:
– e-postadresse
– for- og etternavn
– jobbeskrivelse

Vi kan bruke dine personlige data til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriale og annen informasjon som kan være av interesse for deg, hvis du har registrert deg for dette. Du kan velge å motta noen eller alle av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge abonnementslinken eller instruksjonene som er oppgitt i alle e-poster vi sender.

Fjør Design AS bruker de innsamlede opplysningene til forskjellige formål:

– for å levere og vedlikeholde tjenesten vår
– for å varsle deg om endringer i tjenesten vår
– for å gi kundestøtte
– for å samle analyser eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten vår
– for å overvåke bruken av tjenesten vår
– for å oppdage, forhindre og behandle tekniske problemer
– for å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr og som ligner de som du allerede har kjøpt eller spurt om, hvis du har valgt å motta slik informasjon.

Fjør Design AS kan bruke personopplysningene dine fordi:
– du har gitt oss tillatelse til å gjøre det
– behandlingen av ditt kjøp er viktig for oss, og den overstyres ikke av dine rettigheter
– for å overholde loven
– markedsundersøkelser

Fjør Design vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at opplysningene dine behandles sikkert og i samsvar med disse personvernreglene, og ingen overføring av personopplysningene dine vil skje til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikring av dine opplysninger og annen personlig informasjon.

Sikkerheten til opplysningene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over internett eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

 

Under visse omstendigheter har du følgende rettigheter:
– Retten til innsyn i, rette eller slette informasjonen vi har om deg. Du kan kontakte Fjør Design AS for å: få innsyn i, rette eller be om sletting av dine personopplysninger.
– retten til innsyn. Du har rett til å vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg.
– retten til korrigering av data. Du har rett til å få opplysningene korrigert dersom informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.
– retten til å protestere. Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger.
– retten til begrensning. Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger.
– retten til dataportabilitet. Du har rett til å få utlevert en kopi av personopplysninger vi har om deg i et strukturert, maskinlesbart og vanlig format.
– retten til å trekke tilbake samtykke. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket ditt til enhver tid, der Fjør Design AS bruker ditt samtykke til å behandle dine personopplysninger.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før vi svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til et datatilsyn om vår innsamling og bruk av dine personopplysninger. For mer informasjon, kontakt ditt lokale datatilsyn i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS).

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

MailChimp
Mailchimp brukes til å gi deg informasjon gjennom våre nyhetsbrev. Du kan velge bort nyhetsbrev i bunnen av hver e-post du får fra FunForm.

Facebook
Facebooks remarketing-tjeneste leveres av Facebook Inc.

Du kan finne ut mer om interessebasert annonsering fra Facebook ved å besøke denne siden: https://www.facebook.com/help/164968693837950

For å melde deg av Facebooks interessebaserte annonser, følg disse instruksjonene fra Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook overholder de selvregulerende prinsippene for nettbasert atferdsannonsering etablert av Digital Advertising Alliance. Du kan også melde deg av Facebook og andre deltakende selskaper via Digital Advertising Alliance i USA, http://www.aboutads.info/choices/, Digital Advertising Alliance of Canada i Canada http://youradchoices.ca/ eller European Interactive Digital Advertising Alliance i Europa http://www.youronlinechoices.eu/, eller avregistrere med innstillingene for mobile enheten din.

Hvis du har spørsmål om disse personvernreglene, kontakt oss:
post@funform.no